Za pratiti

Donosimo pregled organizacija koje podržavaju rad mladih poljoprivrednika u Srbiji kroz edukacije, grantove, kredite. Zapratite ih, jer verujemo u njihove dobre namere i, pre svega, rezultate dosadašnjeg rada. Ukoliko znate još nekog vrednog praćenja u ovom smislu, budite slobodni da nam javite.

fondacija-divac-logo

Fondacija Ana i Vlade Divac

Sa partnerima realizuje projekte namenjene podršci mladim poljoprivrednicima i učenicima završne godine srednjih poljoprivrednih škola.

eneca-pokreni-se-za-posao-logo

ENECA

U okviru svog program "Pokreni se za posao", ENECA podržava inovativne, disruptivne male biznise, koji mogu da naprave razliku.

green-mind-consulting-logo

Green Mind

Savetovanje u agraru, projektovanje i tehnička podrška (IPARD i drugi fondovi), edukacija, sertifikacija, organska proizvodnja i zaštita životne sredine.

Iz naše kuće

“Ama – Centar za negu čoveka i prirode” je neprofitno udruženje građana i građanki za podršku rаzvoju održivih i dostojаnstvenih nаčina životа, afirmisanjem životnih vrlina i nesebičnim služenjem. “Negujem život” kao motiv je prisutan u svemu što radimo, jer verujemo u svet u kojem ljudi žive kao deo prirode, a ne odvojeno od nje. 

A sve je počelo od WWOOF Srbija programa: Radi se o dugoročnom programu koji povezuje tzv. WWOOFere iz zemlje i sveta i vlasnike organskih domaćinstava u Srbiji. Cilj programa je sticanje iskustva „iz prve ruke“ u oblasti organske proizvodnje hrane (razmena znanja i veština), povratak na selo, podrška organskom pokretu i umrežavanje. Nadamo se da će i vama biti na korist i zadovoljstvo.